Stora kläder till stora män

I Motley Denims webbutik finner du trendiga kläder för herrar till bra priser i storlekarna 2XL till 8XL. De vänder sig således enbart till dig som är storväxt och behöver stora kläder, men utan att vika på kvalitet och design. Deras utbud är brett och inkluderar kläder från flera av de allra största tillverkarna inom xl kläder. Du har följaktligen mycket att välja bland, oavsett vad du letar efter, exempelvis: ytterkläder, underkläder, arbetskläder och vardagskläder som tröjor, hoodies och byxor. 

 

Hitta dina favoritjeans

Motley Denim erbjuder även ett stort sortiment med jeans i många olika modeller och tvättar. Jeans är en modern klassiker och ett måste i var mans garderob. En av anledningarna bakom dess eviga popularitet är det faktum att jeans går att använda både till vardags såväl som till fest. T-shirt och jeans är en tidlös kombination för män i alla åldrar, men de kan lika gärna användas ihop med en skjorta och kavaj för att öka stilfaktorn ett par snäpp. Ytterligare en god orsak till att investera i ett par schyssta jeans är att de är väldigt slitstarka och håller därför länge. I grund och botten är jeans ett arbetsplagg, just av denna orsak, och det var först under 60- och 70-talet plagget mer och mer började anses vara accepterad vardagsklädsel. 

Idag finns ingen ursäkt för att inte ha minst ett par snygga jeans – detta eftersom Motley Denim säljer dem i storlekarna W40 till W70. Så gör dig själv en tjänst och besök deras webbutik redan idag! 

 

 

 

26 Oct 2016