Ge bort evighetsrosor

De blommor som är allra vanligast att köpa och ge bort till en speciell person, det är ju rosor. Visste ni att det även finns så kallade evighetsrosor? Nu är det inte rosor som håller in hel evighet, men de håller faktiskt upp till ett år! Det finns ett företag som står bakom dessa och de heterr Blossomia. De har olika arrangemang med bevarade rosor som ger ett helt naturligt utseende. Boxen i sig är handgjord och iklädd i fransk sammet. Så blommorna i sig har gått igenom en slags konserverings process. Det gör att de är fina, länge! 

Skicka fina blommor till den du tycker om

Att skicka blommor är ju något som funnits länge. Det som är annorlunda med Blossomia, det är att de inte har de där vanliga buketterna. De erbjuder istället olika blomboxar som det kallas. En del av dem är fyllda med både blommor och godis, andra med bara blommor. Det går även att få blommorna i olika former, som hjärtan, björn och annat. 

Så har du någon särskild i ditt liv som du vill uppmärksamma, så är detta ett bra alternativ. Sedan kan du så klart välja att ge vanliga blommor, på vanligt sätt med!

Snart alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är ju inte långt borta och vad passar då bättre än blommor och godis! Så se till att du fixar detta, i god tid, så att den speciella i ditt liv känner sig uppskattad!

24 Jan 2022