Romantisk afton planerad

Ibland måste man se till att ha lite romantik i vardagen så jag har planer för denna helg som kommer. Jag har ett tag kikat på silversmycken dam och köpte ett silversmycke till min partner. Silversmycken är ju alltid rätt, tycker ni inte? Jag gillar silversmycken och det gör min partner med. Men i alla fall, har inte bara köpt ett smycke, utan ska även se till att göra en romantisk kväll. Ska laga en god tre-rätters middag här hemma tänkte jag. Funderade först på att boka bord ute, på restaurang men att göra hemma är mer uppskattat tror jag.

Ska laga så god mat

Jag har sökt runt en massa på nätet för att hitta en bra meny. Jag vill ju severera både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Nu kanske jag inte är en mästerkock, men jag vet i alla fall lite om hur man lagar god mat efter ett bra recept.

Till förrätt tänkte jag laga något som heter Bruschetta alla caprese, och det receptet finns här. Sedan till huvudrätt, jag vet inte mer än att jag vill ha något med kött, då vi båda gillar en riktigt god köttbit. Till efterrätt lutar det åt att äta något i stil med pannacotta eller tiramisu eller så. Vi båda gillar söta efterrätter. Så ska söka vidare, efter bra rätter, finns flera på den sidan där jag hittade förrätten ju, så blir nog nåt av det som finns där.

25 Aug 2018