Hygienen viktig vid matlagning

Hygienen vid alla mathantering är mycket viktig. Så viktig att till och med EU har stiftat lagar om hur maten ska hanteras; inte understiga 60 graders värme då den serveras. Ska maten skylas ned måste den kylas ner på rätt sätt, i ett kylningsrum. Inga andra än kökspersonalen får gå in i köket när maten tillagas. Köket ska vara lätt att rengöra. Utrustningen får inte se ut som helst. Detta gäller alla kök där maten lagas till i storkök, såsom i skolor, förskolor, sjukhus, restauranger och så vidare.

Svensk storkökstillverkare

GSP produkter kan allt detta och tillverkar därför storköksutrustning som möter alla dessa krav på hygien. Därför kan du vara lugn över att maten som tillagas i storkök som har GSP produkternas utrustning. Deras restaurangspisar, spiskokerier, rostfria bänkar, tallriksdepenser och värmeskåp håller högsta klass vad gäller mått, material och ytbehandling för att inte bakterier ska frodas i nräheten av maten.

Tillverkar även andra heta arbeten

GSP produkter är experter på alla sorts heta arbeten som elförzinkning, legotillverkning, TIG svetsning, pulverlackering och betning av rostfria produkter. De tillverkar även utrustning för medicinteknik, kompostmaskiner, räddningsstegar och flottor.

20 Dec 2017