Handla Digitalt – butiken för friluftsmänniskan

Handladigitalt.se är en butik på nätet, med produkter för friluftsliv och jakt. Degrundades 2005 och är placerade i Umeå. Handla Digitalts målsättning är att kunna erbjuda dig som kund det du vill ha och därmed är denna butik väldigt lyhörda och flexibla. Du hittar allt från värmekamera, till ficklampor, nattsikten, kikare och mycket mer. De som står bakom denna butik, är personer som själva har ett genuint intresse för djur och natur och för att kunna erbjuda produkter för att underlätta att spana på djur, ta kort eller vad man nu vill göra så har man tagit fram ett välfyllt sortiment som innehåller över 4000 artiklar.

Smidigt att beställa

Det är enkelt att handla hos handladigitalt.se och de erbjuder dig:

  • Din vara skickas samma dag om du lägger ordern innan klockan 15
  • En leverans som är snabb
  • Enhetspris på frakten
  • Säker betalning på nätet

På handladigitalt.se hittar du Sveriges bredaste sortiment av produkter för friluftsliv. Oavsett om du är fågelskådare, jägare eller bara naturintresserad så hittar du passande saker i denna butik och det till bra priser.

Värmekamera

Om du väljer att köpa dig en värmekamera från Handla Digitalt så gör du helt rätt. Det är nämligen så att denna butik är Sveriges största leverantörer av FLIR värmekameror för övervakning, jakt, eftersök och för friluftsmänniskor. Med en värmekamera så kan man enklare se genom dimma, rök, mörker, buskage och tunnare vegetation. Varma föremål skapar stora konstraster mot de kalla föremålen.

18 Nov 2015