Företag som ger dig ett rent och fint hem

Produkter och tjänster, det är något vi brinner för här på denna blogg. Något som är en fröjd, är ett välstädat hem, men många hittar inte den tiden till att själva underhålla det. Kanske du har letat efter städfirmor i Stockholm men inte hittat någon som passar dina behov? Låt mig då tipsa om Städenergi! Det är ett företag som erbjuder flera olika typer av städningar, både gör privatpersoner och för företagare. Att anlita en städfirma gör att du kan ägna sin tid åt andra saker. Så varför inte boka in en teststädning och se vad du tycker?

Städenergi – städar hem och kontor

Städenergi erbjuder hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och mycket mer. Du hittar alla deras typer av städning på deras hemsida och där kan du även boka en egen städning

När man ska flytta

När en flytt sker, så är det mycket som ska göras. Då kan det vara skönt att boka in en flyttstädning med Städenergi som innebär:

  • Du får en städning av personal med kompetens inom flyttstädning då de utför 35-50 stycken per vecka
  • Fönsterputsning ingår i flyttstädningen
  • Du betalar ingen framkörningsavgift
  • Du får nöjd kundgaranti

Med Städenergi får du bra städning till bra priser och du kommer inte ångra att du bokar in dem. Njut av din fria tid att göra annat och kom hem till välstädat hem. Du kan få städning precis så ofta som du känner att du behöver.

19 Jun 2015