Bloggen om bra produkter och tjänster

Denna blogg har jag skapat för att kunna skriva om bra produkter och tjänster för både företagare och för privatpersoner. Jag vill kunna tipsa om bra saker, bra företag och bra tjänster som finns tillgängliga. Det första jag vill tipsa om är Svenska Investeringsgruppen. Detta är ett företag som är ett av Sveriges ledande finasföretag inom ledande investeringar. Det de erbjuder är just alternativa investeringar inom främst fastigheter. Om du är ute efter en välbalanserad investeringsportfölj, så är Svenska Investeringsgruppen något för dig.

Svenska Investeringsgruppens vision och värderingar

Svenska Investeringsgruppen har som mål att människor ska få möjligheten till en ekonomisk tillväxt och frihet genom just alternativa investeringar. De har ett visst antal värderingar som är:

  • Långsiktighet
  • Öppenhet
  • Trovärdighet
  • Effektivitet
  • Etik

När det gäller långsiktighet så arbetar Svenska Investeringsgruppen för att det ska bli kundrelationer som är långsiktiga och varaktiga. Detta gäller även de affärsrelationer de skapar med partners och leverantörer. Öppenhet är att du får en ärlig och balanserad rådgivning som helt öppet visar dig vilka risker, möjligheter och kostnader som finns. SIG (Svenska Investeringsgruppen)jobbar med att vara trovärdiga så att du ska känna dig trygg. Du får endast projekt presenterade för dig som överensstämmer med deras vision och affärsidé. De jobbar även för att få processer som är effektiva och moderna, både internt och externt, samt att de alltid vill investera etiskt korrekt.

Lär dig mer om företaget

Vimeo kan du läsa mer om detta företag och se video över investeringar med mera och på Eniro hittar du deras kontaktuppgifter.

20 May 2015